Wizzair - nově zakoupené lety v časech COVID
Ivo napsal(a):Teď naposledy to Rumunsko byla otázka pár minut, než se kredity připsal. Jindy to byla ale opravdu víc.Ja myslim, ze tak rychle nemas sanci dostat kredity. To je aspon hodinovy proces i kdyz to bezi normalne.
Pripsani kreditu trva par min, ale otevreni tlacitka “refund” trvalo i tak aslespon 15min.
Qlk napsal(a):Vypadá to, že BUD-NQZ zrušeno úplně.
Tak to jsem prokaucoval. Visi mi vse v Bratislave na LTN.. opravdu asi cancelled BUD-NQZ.
Ivo napsal(a):Škoda, nestihl jsem koupit. Ještě jsem dneska dopoledne chtěl kupovat.
Tak to jsem prokaucoval. Visi mi vse v Bratislave na LTN.. opravdu asi cancelled BUD-NQZ.
benq212 napsal(a):Nic jiného teď asi není. Možná bude příští týden Rumunsko, ale do konce tohoto týdne asi nic. Leda, že by po zítřku rušili lety LTN-BTS.Napadá ma len BTS-LWO, BTS-LTN a KTW-LWO.
Okrem toho máme niečo?
Dale bych jeste sledoval Pristinu, Cernou horu a Kazachstan. Ukrajina ze Slovenska taky nabizi potencial. Ale nic z toho neni aktualni tento tyden.
Ivo napsal(a):Dale bych jeste sledoval Pristinu, Cernou horu a Kazachstan. Ukrajina ze Slovenska taky nabizi potencial. Ale nic z toho neni aktualni tento tyden.
Podgorica-Memmingen se lítá. Podgorica-Budapešť taky. Co by šlo sledovat v té Černé Hoře?
Ten Nur-Sultan prodávají od 5.7., to se sice změnit může, ale je to ještě dost daleko.
Pozor na linku TIA-LTN, včera jsem do ní investoval na dnešní let, mají 3 lety dopředu vyprodáno a před chvílí z LTN odstartoval do TIA, tak jsem se po ránu trochu zapotil při rebooku :)
Rosm napsal(a):Včera tady před tím varoval indierock.
Pozor na linku TIA-LTN, včera jsem do ní investoval na dnešní let, mají 3 lety dopředu vyprodáno a před chvílí z LTN odstartoval do TIA, tak jsem se po ránu trochu zapotil při rebooku :)
@Qtk: Jj, věděl jsem to, ale 3 nejbližší lety měly a mají ,,žádný let" a několik dalších v tom směru nabízejí bez možnosti basic fare, tak mi to přišlo podezřelé
Rosm napsal(a):Jasně. S Wizzflexem se to zkusit mohlo :-)@Qtk: Jj, věděl jsem to, ale 3 nejbližší lety měly a mají ,,žádný let" a několik dalších v tom směru nabízejí bez možnosti basic fare, tak mi to přišlo podezřelé
Rosm napsal(a):@Qtk: Jj, věděl jsem to, ale 3 nejbližší lety měly a mají ,,žádný let" a několik dalších v tom směru nabízejí bez možnosti basic fare, tak mi to přišlo podezřelé
Budu se opakovat, ale myslim, ze je obrovska poptavka gastarbeiteru na to, dostat se z Londyna domu za rodinama. Tzn. Rumunsko, Albanie, Bulharsko..to vse bude sold-out, protoze to je opravdu sold-out. Vzdy je to totiz smer Londyn-Vychod
voughne napsal(a):dnes 30% zlava na vsetky lety
Což není moc výhodně pro investice... :-)
Preco? Ved vy svoje +20% dostanete tak ci onak (ak bola dobra analyza :) ) ,alebo vy uz mate nasyslene 4 ciferne sumy a potrebujete co najdrahsie letenky? :D
Ivo napsal(a):
Moje prvni myslenka.. :-D
Může být i: cena letenky mínus 30% = disponibilní kredit
Mě to shodou okolností ráno pomohlo, vešel jsem se +-3 eura na původní letenku:)
voughne napsal(a):Preco? Ved vy svoje +20% dostanete tak ci onak (ak bola dobra analyza :) ) ,alebo vy uz mate nasyslene 4 ciferne sumy a potrebujete co najdrahsie letenky? :D
20% z ceny X je prostě víc, než 20% z ceny (X-30%). To není těžké spočítat.
voughne napsal(a):Preco? Ved vy svoje +20% dostanete tak ci onak (ak bola dobra analyza :) ) ,alebo vy uz mate nasyslene 4 ciferne sumy a potrebujete co najdrahsie letenky? :D
Ano, uz jsem se dostal na 4 ciferna cisla :-D